ПРОВИОТИК - за добра чревна флора и здрава имунна система

На 15 декември, понеделник, от 9:00 ч. един от създателите на ПРОВИОТИК – Кирил Петров, ще гостува в предаването на Ива Дойчинова в рубриката "Здравето”
 
В нея ще се коментират на живо качествата и действието на ПРОВИОТИК. Всички слушатели, желаещи да зададат въпрос към госта, могат да го направят на e-mail proviotic@fmplus.net до 12 декември.
 
Български пробиотик завладя Америка включително и конкурентния пазар – центъра на Ню Йорк.
 
През 1912 вестник "Ню Йорк Таймс“ публикува статия за необичайното дълголетие на българите. По това време в България броя на столетницитена глава от населението е бил 6 пъти по-голям от останалите изследвани страни, толкова, колкото е днес в САЩ. Статията разказва за баба Василка на 126 години и нейния син Тодор, който бил на 101 години. Оказва се, че дълголетието се дължи на първия открит пробиотик - LB (Lactobacillusbulgaricus).
 
Това е ПРОВИОТИК - най-новият щам LactobacillusbulgaricusGLB44. Иновативният пробиотик е създаден от екип български специалисти и патентован на американския пазар. ПРОВИОТИК е изцяло растителен пробиотик, извлечен от кокиче и отгледан в чист зеленчуков сок.
 
Този специален щам на лактобацилусбулгарикус притежава мощно действие и елиминирана напълно болестотворните бактерии Salmonella и E.coli. Има доказано бактерицидно действие и срещу Staphylococcusaureus, Pseudomonasaeruginosa, L. monocytogenes. Всяка дневна доза съдържа над 5 милиарда активни живи клетки. ПРОВИОТИК е приятел на "добрите бактерии” в чревната флора, не съдържа алергени, без следи от лактоза, глутен, соя или ядки.
 
Действие на ПРОВИОТИК: 
Подобрява чревната флора и храносмилането. Унищожава патогенните микроорганизми, причинители на заболявания. Подходящ за деца и възрастни, за бъдещи майки, бременни и кърмачки, за вегани и вегетарианци.
 
ПРОВИОТИК е с доказан благоприятен ефект при:             
стомашно-чревни разстройства, специфичен хранителен режим, особено подходящ при пътуване. Препоръчва се и при антибиотична терапия за регулиране на храносмилателния тракт. 
 
ПРОВИОТИК се разпространява от "СевексФарма”.  Търсете в аптеките.

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024