"Кулинарни асове" в ефира на FM+ с рулата "Свежест” от DOMA

Долче дела Мама - DOMA е търговската марка, под която “Си Комерсиал 7” ЕООД стартира през 2006 г. собствено производство на бисквитени изделия. 
 
Две години по късно компанията направи големи инвестиции в машини и технологии, като пусна в експлоатация поточна - производствена линия, от най-ново поколение, която към момента е единствената по рода си в България. От началото на 2009 г. започва производството на различни видове рула, блатове за торти и сухи пасти. Рецептите и технологиите, които се използват, имат за цел - максималното доближаване на нашите продукти до качествата и вкуса на домашния тип изделия. Производството на “Си Комерсиал 7” ЕООД е сертифицирано по стандартите ISO 9001:2000, НАССР и IFS.
 
Рулата "Свежест” освен вкусни, с апетитен вид и желан десерт на всяка трапеза, се приготвят по иновативна технология. Те са без изкуствени оцветители, без изкуствени аромати, с ниско съдържание на мазнини и с пастьоризирани пресни яйца. 
 
Още вкусни моменти с рулата "Свежест” и апетитни подробности от DOMA очаквайте в рубриката на радио FM+ "Кулинарни асове” във вторник, 3 ноември, от 11 часа, в предаването "Ива от сутрин до обед”. Специални гости на водещата ще бъдат експертите на марката Кремена Стоименова и Илиян Илиев.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024