Хороскоп за 2016 - годината на Червената огнена маймуна

В предаването "Ива от сутрин до обед" гостува астрологът Илияна Магерова, която разкри какво вещаят звездите и планетите за 2016г.:

"2016г. е годината на червената огнена маймуна, тя започва от 8 февруари, когато всъщност е и китайската нова година. През тази година всички хора с нестандартни решения ще бъдат подкрепяни, както и самостоятелните хора, които взимат независими решения. През 2016г. ще има много промени и те ще се преодоляват с ловкост и хитрост.

В глобален мащаб ще се наложи да се направят съдебни и образователни реформи. В България ще е необходимо да се проведе сериозна реформа в здравеопазването, защото иначе има шанс правителството да пострада.

Първите два месеца от година ще се благоприятни за външнополитическите и икономическите отношения, но от март това ще се промени. Двата силно критични периода за правителството са март и юли-август. През март кабинетът може да подаде своята оставка заради недоверието към правителството, заради твърде високите данъци и липсата на социална стабилност в държавата. През юни се очакват заблуди в държавата, опасности от наводнения, очакване на бежанци, а от юли се очаква едно дестабилизиране на правителството ни заради вътрешни проблеми, породени от коалиционни проблеми.”, сподели с нас Илияна Магерова.

Ето и хорскопът на отделните зодии за 2016г.:

Овен - Късмет и успех в кариерата, и служебни задгранични пътувания.

Телец - Късмет в любовта и лотарията, в сделките ще има повишаване на доходите. Очакват се радост и успехи за децата.

Близнаци - Късмет в имотните дела, възможности за обновяване на дома и внасяне на лукс и удобства в него.

Рак - Успехи в учението. Възможности за нова кола, подмяна на компютър или друга техника. Очакват ви пътувания в чужбина и в страната повече от обичайното.

Лъв- Стабилно здраве, повишаване на доходите и възможности за луксозни почивки и забавления.

Дева- Успешен период за лична изява и социален напредък.

Везни - През година съдбата ги пази от тайни врагове и нещастия. Имат невидима закрила, която ги пази от интриги.

Скорпион - Постигане на мечти, разширяване на приятелския кръг. Очаква ги покровителство от високопоставени приятели.

Стрелец - Успех в кариерата, но само в тези области, в които имат авторитет и дългогодишен опит.

Козирог - Късмет в пътуванията в чужбина, но ги очаква една малко объркана година, но всичко ще се нареди през втората половина на годината.

Водолей - Късмет в банковите дела, възможности за връщане на заеми, както и успехи в наследствените въпроси.

Риби - Осъзнават, че могат да разчитат на партньорите и близките си приятели. Очакват ги възможности за успешен брак и печелене на дела.

Свързани новини

22.02.2022 - защо тази дата е специална

22.02.2022

7 типични неща за мъжа Водолей

17.02.2021