22.02.2022 - защо тази дата е специална

Днес е уникална дата, която е съставена само от числото 2. 22 февруари 2022 г. е и палиндромна дата. Това означава, че се чете по един и същи начин и отзад напред.
 
Тази дата има магически и мистични свойства, тъй като освен уникалните "двойки" в този ден има и други характеристики. Например 22 февруари 2022 г. е и 22-рият лунен ден, а също така денят се пада във вторник - вторият ден от седмицата.
 
Цифрата 2 е свързана с нашите взаимоотношения с другите, способността да разбираме различията и да приемаме дуалностите. Става дума за партньорство, сътрудничество и баланс. Това число също така ни помага да изпитваме емпатия и да развиваме интуицията си.
 
Двойката символизира хармонията, любовта, приятелството и дипломацията. На този ден трябва да прекарате деня с любими хора, да се помирите с приятели и да намерите нови такива, съветва астроложката Ивелина Рускова. 
 
Двойката също символизира златната среда. Днес Вселената ще допринесе за плановете и важните ни избори. Но има едно "но" - всичко ще се получи, ако намеренията ни са чисти и мили. 
 
Ето какво ни съветват астролозите да направим днес:
 
- Смело можем да кроим планове за следващия месец или дори година напред.
- Да определим цели, да идентифицираме възможните пречки и като цяло да опишем стратегията на нашите действия и развитие.
- Да обърнем внимание на най-близкия човек, с когото ще трябва да преживеете целия си живот – "Това сте Вие!" 
- Да направим нещо хубаво лично за нас – фитнес, кино или спа процедури, нещо, с което да се поглезим, и, което обичаме. 
- Днес е хубаво да се постараем да прекараме деня в атмосфера на приятелство и взаимно разбирателство с близки хора.
- Да се опитаме да изградим отношения с тези, с които сте били в пререкания дълго време или случайно сме загубили връзка. Нашето духовно развитие е във наши ръце. И Вселената ще ни каже по всякакъв възможен начин днес накъде да продължим и какви духовни практики да изберем.
- Да си пожелаем желание на огледалната дата 22.02.22 и то със сигурност ще се сбъдне! 
 
Днес не е благоприятен ден да се отдаваме на лоши чувства, а именно мъка, завист, гняв... защото огледалната дата ще върне тези негативни емоции към нас. /Снимка

Свързани новини

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

Българска гордост

03.04.2024