DIA влиза в RADIOCAST с "Вярваш или не"

Очарователната DIA дава верния отговор на всички житейски дилеми. Нейният подкаст е със заглавие "Вярваш или не" и със сигурност ще е предизвикателният акцент в първия за България RADIOCAST
 
 
"Вярваш или не" с DIA е подкастът, в който всяка седмица атрактивната водеща ще коментира изумителните актуални факти, в компанията на популярни хора от светската и шоубизнес среда. И внимание - всичко ще е БЕЗ цензура и БЕЗ монтаж!
 
 
В стартовия епизод на "Вярваш или не" DIA се среща с телевизионния журналист и шоумен Павел Владимиров.  Двамата представят ексклузивен драмеди микс с най-обсъжданите теми от седмицата. В тренда на забавното публично "излагане" DIA и Павел няма да спестят своите лични, пиперливи истории, свързани с това: кои са най-дразнещите женски навици; възможно ли е да се ожениш за 14 жени и да ги ограбиш; или кой е по-бърз в надяждането с маруля - русокоса дама или заек. 
 
RADIOCAST може да откриете на radiocast.bg, а за да сте сигурни, че няма да изпуснете нищо от него, последвайте и се абонирайте за съдържанието в:
YouTube: Radiocast BG
Instagram: radiocast_bg
Facebook: Radiocast.bg
Spotify: Radiocast

Свързани новини

Георги Иванов в Radiocast

27.01.2023

Красимира Хаджииванова в Radiocast

24.01.2023

Николай Маджаров в Radiocast

20.01.2023

Росен Янчев в Radiocast

18.01.2023

Димитър Косев в Radiocast

11.01.2023