Медицински център “AmeriMed” гостува в "Ива от сутрин до обед”

Медицински център “AmeriMed” гостува в предаването "Ива от сутрин до обед”, за да представи американския модел на здравеопазване, с фокус върху индивидуалното внимание върху пациента. 
 
В медицински център “AmeriMed”  може да се възползвате от:
  • - специализирана извънболнична медицинска помощ
  • - подбрани лабораторни изследвания
  • - профилактични прегледи и имунизация
  • - експертизи за временна нетрудоспособност
  • - медицински свидетелства за работа и още от необходимите здравни услуги. 
В “AmeriMed” са приели като своя мисия индивидуалния човешки подход към всеки пациент. Пациентите ще се почувстват обгрижени, защитени и разбрани във всеки етап от посещението в “AmeriMed”. 
 
В медицински център “AmeriMed” може да бъдете обслужени на английски, немски, френски, испански, турски, арабски, което е в максимална полза на гостите на столицата и страната.
 
Изключително важна е удобната локация на медицински център “AmeriMed”. Центърът се намира в близост до Бизнес Парк Младост, метрото, автобусни линии, околовръстен път. Ако желанието ви е да пристигнете с кола до медицински център  “AmeriMed” няма да имате проблем с паркирането. 
 
На 28 януари, четвъртък, в предаването с водещ Ива Дойчинова ще гостуват двама от основателите на медицински център  “AmeriMed”, д-р Александър Краев и Хесси Антонова. Специалистите ще разкажат повече за удобствата, специализираните грижи и дейността на медицински център “AmeriMed” в София. 
 
Може да зададете вашите въпроси към гостите в студиото на "Ива от сутрин до обед” на e-mail zdraveto@fmplus.net.

Свързани новини

Очакваме Sofia Chilli Fest

27.08.2024

Нещо ново и вкусно

23.08.2024

Броени дни ни делят от събитието

22.07.2024

По-сигурни на пътя!

25.06.2024

УЕФА ЕВРО 2024 в ефира на БНТ

10.06.2024