"Бившата жена на моя живот” - лебедовата песен на Велко Кънев

"Бившата жена на моя живот” е представление, режисирано от Велко Кънев, което всеки път пълни цялата зала, ние имаме усещането, че Велко е всеки път с нас”, споделиха актрисите Милена Маркова и Невена Бозукова пред Ива Дойчинова в студиото на "Ива от сутрин до обед".
 
Страхотния тандем Маца и Неве днес бяха на гости в сутрешния блок на Радио FM+, за да разкажат повече за театрална къща Вива Арте. "Театрална къща Viva Arte с ръководители Александър Александров и Таня Иванова успяха да ни върнат към театралното изкуство и вече повече от 10 години работим с тях. Асен Блатечки е режисьор на повечето постановки и играе заедно с нас в тях. Той много обича публиката и когато режисира дадено представление, иска зрителите да вярват на тези, които са на сцената. Асен предпочита забавлението, което не е равнозначно на комерсиалното.”
 
На 19 февруари в София ще бъде последната постановка на "Пуканки” в София. "То не е за всеки, но го препоръчваме силно. Пиеса, написано по филма "Родени убийци”, който се сваля заради цензурата,и разказва за двама серийни убийци, за това как медиите ни манипулират и всъщност дали могат да ни манипулират.”, споделиха още актрисите.
 
 
Постановките на Вива Арте можете да гледате на откритата сцена на "Сълза и смях” на следните дати:
"Бившата жена на моя живот” – 12 февруари
"Опасно за живота” – 25 януари и 23 февруари
"Пуканки” – 19 февруари, последна постановка за София

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024