Ива Дойчинова ще полети в НДК на 8 април

Дни преди мега спектакъла "Царете на магията" чаровната водеща Ива Дойчинова прие предизвикателството да полети пред очите на хиляди зрители в зала 1 на НДК. Поканата бе отправена Мистър Джим и Дани Белев от Quick Hands Project, които ще са част от най-звездния магичен спектакъл тази година - "Царете на магията". 
 
На 8 април освен тях своите най-добри номера ще представят плеяда от международно признати илюзионисти: Soma от Унгария, Joe M. Turner от САЩ, Lee Alex от Великобритания, Verdini от Румъния, Boby Nesh от Сърбия и Зайн от България, който ще изпълни левитацията.
 
Самата Ива Дойчнинова споделя, че винаги е мечтала да лети. Предизвикателството е изключително сериозно, но маговете от България обещават да подготвят добре своята VIP асистентка. За пръв път на магична сцена ще бъдат допуснати хора от публиката, които да заобиколят левитиращата Ива от всички страни, за да се убедят, че няма нищо нагласено. И тогава магията ще стане - Ива Дойчинова ще полети!
 
В спектакъла ще видим още една красавица - Miss Universe Bulgaria 2015 Радостина Тодорова. Тя и още 7 момичета ще се появят на сцената, буквално от нищото, за да вдигнат градуса на настроението и да озарят зала 1 на НДК с много усмивки и красота.
 
Билети на Ticketportal.bg и касите на НДК. 
 

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024