Bulgaria Tattoo Expo е този уикенд!

"На 16 април в зала 3 на НДК всички посетители на изложението Tattoo Expo ще могат да се насладят на изкуство, много забавление, музика, бирички и преди всичко на татуировки", казаха Георги Георгиев и Веселин Замфиров, организатори на Tattoo Expo, изложение, което за трета година ще се проведе в София.
 
 
"Целта ни е да покажем, че всички татуисти сме хора на изкуството, не просто странни надраскани хора, които според обществото малко или много се свързват със затворници и моряци", казаха през смях Георги и Веселин.
 
"Опитваме се да извадим изкуството наяве и точно това е и идеята на събитието – всички да се докоснат до тази култура. Искаме чрез Tattoo Expo хората да започнат по-лесно да се доверяват на артистите", добавиха нашите гости. На 16 април ще имате възможността да видите над 100 татуисти от 7 различни държави.
 
"Всеки от артистите ще има обособено работно място и посетителите ще могат да се запознаят с тяхното творчество, както и да разменят контакти. Също така всеки ще има възможността да се татуира по време на изложението, тъй като имаме и конкурс, който се провежда всяка година. Конкурсът е с 12 категории и награди получават както татуистите, така и техните модели.
 
На Tattoo Expo ще направим и нещо, което не е правено до сега - 3D Maping върху реална татуировка", споделиха с нас пикантностите около събитието Георги и Веселин.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024