Мирян Костадинов: "Бронята на властта е тънка, когато търсиш правата си" (видео)

"Oще от тийнейджърските си години слушам музика, която е лице на бунта, представя протест против властта и социалните проблеми, които имаме като общество. Затова аз самия винаги съм бил бунтар и чрез песента ми "Blood Money" искам хората да разберат, че бронята на властта може да бъде много тънка, ако ние потърсим своите права.", каза певецът Мирян, който бе гост в студиото на "Ива от сутрин до обед".
 
 
"Това е една доста категорична песен и се надявам, въпреки че е на английски, нейното социално послание да достигне повече хора. Заглавието "Blood Money" на жаргонен английски означава пари, дадени за наемно убийство. Аз използвам този израз като метафора за това как обикновените хора са поставяни пред нечестности и изпитания от властни хора, които дирижират всичко.", споделя разпалено Мирян.
 
"Песента е авторска и много се радвам, че вече имам група, с която мога да споделям идеите си. За мен е чест да работя с толкова нахъсани хора, които знаят какво искат и какво правят. Докато бях в Англия се опитах да сформирам своя група, но е много трудно да намериш хора, които работят като теб и колкото теб.", каза Мирян Костадинов.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024