Holiday Heroes за празничните кампании тази година

"Правим всичко това с любов и ентусиазъм и това се вижда от хората.", каза Росица Томова от Holiday Heroes, която ни гостува, за да разкаже за празничните кампании тази година.
 
"Тази година започнахме кампанията много рано с много проекти, но реалното опаковане на празнични пакети започна тази събота. Целта ни в момента е да достигнем 10 000 пакета и имаме реален шанс да достигнем подобна бройка, тъй като нещата при нас се развиват с часове и постоянно се появяват нови възможности.", разказа Роси.
 
"В момента тече една много позитивна кампания, насочена към децата – "Дари играчка". Всяко дете, което може да се раздели със своя играчка, може да го направи и да помогне на дете в нужда. Децата се радват най-много на играчките в пакетите и са наистина емоционални моментите, в които ги разопаковат и виждат какво имат.", сподели още тя.
 
"Книжката "Моите красиви рога" на Радостина Николова е с невероятни текст и илюстрации, които я правят истински необикновена. Разказва се за елен само с едни рог, а посланието, което носи е, че външният вид не е важен – важно е какво носим в себе си като личности. Затова обичам да казвам, че книжката е за малки и големи. Участието й в нашата работа се състои в това, че при всяка покупка на издание на книгата, един лев отива за кампанията ни.", разказа Роси за "Моите красиви рога".
 
"В кампаниите се стараем да дадем неща от първа необходимост – десетина продукта, които трябва да има всяко домакинство като олио, брашно, ориз, месни продукти, и заедно с тях даваме на децата играчки, а тази година ще получат и книжка. Стараем се да помогнем на възможно най-много хора и максимално да излезем от рамките на София, тъй като истински затруднените семейства са именно там.", завърши Росица Томова.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024