Най-големите куриози и смешни ситуации на изминалата 2016

Кои са най-големите куриози и смешни ситуации на изминалата 2016? Това беше въпросът, който заедно с писателя и сценарист Тео Чепилов обсъждахме и ето каква класация направи той:
 
"Няма как да не започна с хита на годината "Издислав" на Фики Стораро. Това е едно поп-фолк парче, което се превърна във вселенски хит, тоест колкото и да не искаш да го чуеш, пак ще го чуеш… Всъщност, според мен, за пръв път поп-фолк индустрията успя да ни втрещи от много години насам след хита "Води ме в някоя квартална кръчма", това просто са парчета, които се знаят от всеки.
 
Изборът на Цецка Цачева за кандидат-президент на ГЕРБ и победата на Тръмп също са неща, които не бяха просто забавни, а някак си и трудни за възприемане.
 
Цената от 1.60 за градския транспорт беше дълго време тема за разговор. Никога не съм вярвал, че 60 ст. ще бъдат толкова потресаващи за хората и ще ги ядосат толкова много.
 
След това трябва да споменем и манията Pokemon Go. Това се превърна в тамагочито на новото време, което накара хора да падат от скали, да предизвикват катастрофи, а баща ми дори един ден ми звънна, за да ми каже, че тази игра е изобретена от тайните служби, за да виждат какво има в апартаментите ни."

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024