Петя Данкова: "Българския пазар е малък, но е пълен с изключителни музиканти"

"Българския пазар е доста малък, но е пълен с изключителни музиканти и колкото повече музика излиза навън, толкова повече обръщаме погледите насам.", каза Петя Данкова, която ни гостува, за да представи клипа към песента си "Sweet or Bitter".
 
 
"Клипът олицетворява интересния и различни живот. Понякога ядем по-малки, друг път по-големи хапки от живота и макар и различни, важното е да оценяваме това, което животът ни поднася.", сподели Петя.
 
"Българския пазар е доста малък, но е пълен с изключителни музиканти и колкото повече музика излиза навън, толкова повече обръщаме погледите насам. Много горда съм, че успях да направя албум с прекрасни музиканти и определено имаме амбиции да стигнем до повече хора по света. Мисля, че има много такъв тип българска музика, но няма много умения за популяризирането на излезлия продукт.", каза още тя.
 
"Албумът се роди като идея преди повече от 4 години, но преди година се почувствах узряла като човек и музикант, за да напишем с тези музиканти песните и музиката. Всяка песен е лична моя история и ако човек чуе албума ще познае историята на Петя Данкова много добре.", сподели Петя за създаването на албума.
 
"На 9-ти февруари от 21ч. в клуб Live and Loud, за пореден път ще се срещнем с хората, които харесват това, което правим. Ще изсвирим всички парчета от албума а и някои нови, защото ние не спраме да работим.", завърши Петя Данкова.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024