Лили Илиева за ползите от уъркшопа "Психология на пеенето"

"Когато пеем и двете части на мозъка работят едновременно и отделяме ендорфин – хормонът на щастието.", каза джаз певицата Лили Илиева, която ни гостува, за да разкаже за своя уъркшоп "Психология на пеенето".
 
"Искам да предам информацията, която аз имам и още не е достъпна тук за повечето музиканти на младите, които искат да се развиват. Завърших образованието си в Холандия и беше прекрасен опит за мен. Не съм допускала, че човек може да се развие толкова, когато е вдъхновен. Всяка седмица при нас идваха музиканти от Ню Йорк, които правеха уъркшопи и съм взела своята информация от първа ръка. Тази информация липсва за младите изпълнители тук.", сподели певицата с нас.
 
"Уъркшопът "Психология на пеенето" е система, която в момента разработвам. Тя е подходяща за всички хора, които използват гласа си по някакъв начин. Нарекох я така, защото много малко се говори за психологическите фактори в пеенето и това е нещо, което един ден съвсем спонтанно осъзнах, когато четох работи на мои ученици.", каза още тя.
 
"Преди изобщо да вземем решение дали да се занимаваме професионално или не, трябва да сме наясно със себе си и доколко сме готови да дадем всичко от себе си и да посрещнем последствията.", разясни Лили Илиева.

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024