Вида Пиронкова разкрива тайните на Емпатия (видео)

"С Игор Марковски работихме заедно по първата ми книга "Броеницата на Вида", което беше преди четири години, и още тогава му казах, че той ще бъде продуцент на моя албум.", каза Вида Пиронкова, която бе гост в "Ива от сутрин до обед", за да ни разкаже повече за албума Емпатия, където е текстописец, а едни от най-великите български артисти изпълняват парчетата.
 
 
"Миро ме трогна, той е много мъдър човек и с него си паснахме душевно. В началото имаше притеснение дали ще успее да изпее песента по правилен начин, защото "Гълъбо" е посветен на синът ми. Миро не знаеше как да пресъздаде това майчинско чувство, с която аз съм писала текста, но аз успях да извадя тази нежност у него .", споделя с нас Вида.
 
"На 9-ти март ще бъде премиерата на албума Емпатия, която ще протече като спектакъл. Орлин Горанов, Мира Кацарова, Васил Петров, група Атлас, Илиян Ангелов са имената, които ще изпълнят песните с мои текстове. Аз също имам две песни, които ще бъдат изпълнени съвместно с художника Стефан Божков и актьорът Васил Михайлов.", каза Вида Пиронкова. 

Свързани новини

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

IVA с нов албум и промо концерт

10.10.2023

4 сцени, 3 дни, великолепна селекция

18.09.2023

"Силата на рока" сваля границите

21.08.2023