На Гергьовден, добри новини за Гого от Тоника

Лекарите от израелската клиника, в която се лекува Георги Найденов - Гого  дават големи шансове той да оздравее.

Добрата новина съобщи синът на певеца от Тоника,  Димитър.

Гого посреща днес имения си ден в клиника по рехабилитация в Тел Авив. Синът му Димитър Георгиев каза за PRO.BG, че в това болнично заведение са били настанени много хора в крайно тежко състояние, сред които и Мануела Горсова.

„Лекарите имат конкретна концепция какво да правят. Буквално думите, които ги е казал неврологът са, че много малко са знаели преди години за тази болест, но в момента нещата са много ясни и той смята, че ще може да се справи перфектно със ситуацията", сподели надеждата за Гого синът му.

Синът на легендарния певец сподели още, че все още няма промяна в състоянието на баща му. Той обаче е доволен от факта, че лекарите са върнали надеждата на Гого, че отново ще оздравее. "Усетих, че баща ми е доста вдигнат на крака от тези думи", каза той.

Димитър Георгиев сподели, че Гергьовден винаги е бил празник, който семейството е празнувало заедно. Тази година традицията няма да се спази, но той се надява другата година отново всички да бъдат заедно.

Кампанията в помощ на Гого продължава. Всеки , който иска да помогне за лечението на любимия на поколения българи певец, може да го направи като изпрати SMS на номер 17 777 и напише DMS Gogo.