Гранд дамата на джаза представи последния си албум - "Still Unforgettable"

Джаз примата, дъщеря на легендата Nat “King” Cole, NATALIE COLE направи вчера, 30 юли, своя първи концерт у нас по покана на Болкън Ентъртейнмънт!!!

В над двучасово шоу в зала 1 на НДК, облечена в ефирна жълта рокля, NATALIE COLE изпя с лекота и класа песни от актуалния си студиен албум Still Unforgettable, 21-ви в бляскавата й кариера, както и поредица интерпретации на джаз стандати.

Концертът започна ненатрапчиво с Fever на Peggy Lee, а атмосферата в залата постепенно се нажежаваше с изпълненията на класики като Nice ‘n’ Easy и Route 66. Последваха няколко от най-известните песни на легендарния баща на NATALIE COLE,а именно LOVE и Unforgettable.  В репертоара на певицата за тази вечер не липсваха и уникалните изпълнения на When I Fall In Love  и Walkin’ My Baby Back Home, в които гласът на NATALIE COLE се преплита с този на Nat “King”. В края на двучасовия концерт публиката чу на бис госпъл интерпретация на If I Ever Lose My Faith на Стинг и финалното Old Man.

Веднага след шоуто, на слизане от сцената, певицата се срещна с двама от своите най-верни фенове. Вижте снимки от концерта в Галерии.

Ето и пълният сетлист на концерта на NATALIE COLE:

Fever
Summe Sun
Better Than Anything
Come Rain O Come Shine
Nice ‘n’ Easy
Route 66
LOVE
What A Difference
Somewhere In The Hills
The Very Thought Of You
Smile
When I Fall In Love
Walkin’ My Baby Back Home
Unforgettable
More Than You’ll Ever Know
Mr. Melody
Miss You Like Crazy
You Gotta Be
This Will Be
Lovely Day

Encore:
If I Ever Lose My Faith
Old Man