Шварценегер призна, че е баща на извънбрачно дете

Екшън-звездата и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер призна, че съпругата му Мария Шрайвър се е разделила с него, след като той й признал, че е баща на дете с член от обслужващия персонал, предаде АФП.

"След като напуснах поста губернатор, разказах на жена си за станалото, което се случи преди около десет години", посочи 63-годишният Шварценегер в комюнике до вестник "Лос Анджелис Таймс". "Разбирам и заслужавам чувствата на гняв и разочарование сред моите приятели и семейство. Няма извинения и поемам пълната отговорност за болката, която причиних. Извиних се на Мария, на децата си и на моето семейство.

Наистина се разкайвам за стореното", заяви Арнолд. Американското издание не разкрива името на жената или нейното дете, за да защити нейната самоличност, пише БГНЕС. От вестника обаче посочват, че тя е напуснала работа през януари тази година, след като работила за двойката в продължение на 20 години. Изданието цитира анонимен източник, който твърди, че Шварценегер е поел финансова отговорност от самото начало и все още издържа детето.

Бившият губернатор на Калифорния и Шрайвър заявиха по-рано този месец, че се разделят след 25-годишен брак, за да имат време да работят върху бъдещето на тяхната връзка. Двойката, която сключи брак през 1977 г., има четири деца, на възраст между 14 и 21 години.