Слушай песента на Роби Уилямс за "Колите" 2 само по FM+!

Роби Уилямс няма шофьорска книжка! 37-годишният британски певец споделя, че трудно се придвижва в Лос Анджелис, където живее със съпругата си Айда Фийлд, защото никога не е полагал шофьорски изпит.

"Нямам книжка, в Лондон просто не карам, защото трафикът е ужасен, така че се придвижвам навсякъде с такси. И така, вече съм на 37 години, а нямам шофьорска книжка", споделя Роби.

Въпреки, че не може да кара, Уилямс, който написа песента "Collision of Worlds" заедно с кънтри звездата Брад Пайсли за новия филм "Колите" 2, много обича да гледа автомобилни състезания по телевизията.

"Има кръг от Формула 1 във Великобритания и състезанията винаги са заемали важна част от живота ми, докато растях, гледах тези герои, уважавах ги, възхищавах се на тях и на блясъка, който ги заобикаля. Вълнуващо е", заяви Роби в интервю, организирано от Дисни, по повод предстоящата премиера на "Колите"2.

Слушайте "Collision of Worlds"на Роби Уилямс и Брад Пайсли само по Радио FM+!

До края на седмицата, отново само от FM+, може да спечелите билети и други "фенски" награди от хитовата анимация! Премиерата на "Колите" 2 ще бъде съпроводена от невероятно шоу, заедно с любимите ви герои на 25.06. в Сити Център София!