Биографична книга за Ейми Уайнхаус от утре на пазара

Биографичната книга "До смъртта", за живота на наскоро починалата британска певица Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), тръгва по книжарниците  в Европа от 5 август.

Букмейкърите твърдяха,  че до месец ще излезе книга за живота на звездата, но  това се случи още по-рано. Книгата е създадена само за 48 часа.

Биографията,  дело на творческия тандем Порциони и Грийди,  се опитва да анализира причините довели до трагичния край на певицата, за нейните любовни истории и сривове.

Авторите твърдят, че Ейми е живяла в непрекъснат страх и тревожност, спокойният живот й е бил чужд и това е станало причина огромният й талант да бъде погубен толкова рано.

В книгата има автентични интервюта на звездата, както и нейна изповед. Именно там се очаква да стане ясно каква е истината за отношенията  на скандалната британка с Рег Травис, с когото се оказа, че тайно се е сгодила.  Защото в първите часове след смъртта на Ейми, нейни приятели твърдяха, че двамата са се разделили и това я е съсипало и довело до увеличаване на наркотичните дози.

Рег не се отделя от семейството и приятелите на годеницата си. Той е съкрушен след смъртта й. Бащата на  певицата пък  е категоричен, че с Рег тя е открила истинската любов. Според Мич Уайнхаус, Ейми никога не е била по-щастлива и с голяма радост и нетърпение е очаквала бъдещето си с Рег.
 

Свързани новини

Вдигат паметник на Ейми Уайнхаус

23.11.2012

Бившият мъж на Ейми Уайнхаус е в кома

09.08.2012

Гага може да играе Уайнхаус срещу 10 млн

26.07.2012

Година от смъртта на Ейми Уайнхаус

23.07.2012

Издават два албума на Ейми Уайнхаус

06.07.2012