Новата песен на Coldplay ще дебютира първо в ефира на FM+

"Paradise" ще направи днес, на световната си дата, българската си премиера единствено и само в Радио FM+, между 18.00 и 19.00 ч!

Това е вторият сингъл на британските звезди от новия им албум,  "Mylo Xyloto’", който ще излезе на 24 октомври, подкрепен от медийното партньорство на Радио FM+!. Предварителна поръчка на албума ще можете да направите до дни от сайта на представителя на EMI за България - www.animatomusic.com.
 
Новата продукция "Mylo Xyloto" е продуцирана от Markus Dravs, Daniel Green и Rik Simpson и с допълнителни композиции от Brian Eno. Новината от днес е, че в албума е включена и песента "Princess of China", която е с участието на  Риана (Rihanna)! Въпреки че е фронтмен на една от най-големите групи на планетата и е женен за една от най-красивите световноизвестни холивудски звезди, Гуинет Полтроу (Gwyneth Paltrow), наскоро  Крис Матрин (Chris Martin) призна в ексклузивно интервю за вестник “Sun”, че е изгубил дар слово, изчервил се е и е сричал в стил  Хю Грант (Hugh Grant), когато се е изправил пред Rihanna, за да я попита дали ще се съгласи да запише песента “Princess of China” за новия албум, "Mylo Xyloto".

"Концепцията на албума е да бъде едно цяло. Има мъжки и женски главни роли и на първо място в списъка ни с момичета беше Rihanna, но...отне известно време да събера кураж да я попитам.”, признава лидерът на Coldplay пред британската медиа.  "Имахме концерт в Лас Вегас, видях я и й казах: "Мислиш ли, че имаме някакъв шанс”? Тя има толкова прекрасен глас и толкова различен от моя! Когато вокалите се получиха, аз си помислих: Уау, звучи толкова различно! Но мисля, че това е така, защото тя пее песен, различаваща се от това, което сме свикнали да чуваме от нея.”, разкрива още певецът.
 
Стана ясно и пълното съдържание на предстоящия албум:
 
Mylo Xyloto
Hurts Like Heaven
Paradise
Charlie Brown
Us Against The World
M.M.I.X.
Every Teardrop Is A Waterfall
Major Minus
U.F.O.
Princess of China
Up In Flames
A Hopeful Transmission
Don't Let It Break Your Heart
Up With The Birds

www.coldplay.com
www.animatomusic.com

Свързани новини

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

Coldplay и Педро Паскал в SNL

31.01.2023

Хубави и лоши новини около Coldplay

05.10.2022

Нова версия на "The Scientist"

31.08.2022