Крис Мартин разкри името на новия албум на Coldplay

Ако си мислите, че през изминалата година Coldplay единствено обикаляха планетата с уникалното си шоу по стадиони -  бъркате.

В скорошно интервю фронтменът Крис Мартин разкри, че групата вече завършва новия си албум, който ще последва суперуспешния "Music of the Spheres" от 2021 г.

"Завършваме албума, наречен "Moon Music.", казва Мартин, като добавя, че записът ще бъде нещо като втория том на "Music Of The Spheres". Мартин не споделя кога ще бъде премиерата, но казва, че Coldplay може би ще изсвирят някои от новите си песни на живо на идните си концерти през годината.

Coldplay удължиха турнето си с екоустойчиви концерти

Крис Мартин не разкрива също дали отново са подготвили вълнуващи колаборации, както в "Music of the Spheres". "Имахме невероятни гости в албума и в турнетата. Но винаги е леко обезсърчаващо, защото осъзнаваш, "О, този човек е много по-талантлив", казва шеговито Мартин, посочвайки откриващото изпълнение с певицата H.E.R. като силен пример за някой, който е на "различно ниво талантлив". Последният албум на британската поп рок група включва още Селена Гомес в "Let Somebody Go", Джейкъб Колиър в "Human Heart" и BTS в хита "My Universe".

След стартирането на турнето "Spheres" преди около година, Coldplay току-що добавиха поредица от нови дати в Северна Америка по-късно през 2023-та. 

За феновете на британците има още една хубава новина - бандата ще бъде музикалният гост в шоуто Saturday Night Live този уикенд (4 февруари) с водещ - актьора Педро Паскал ("The Last of Us"), който ще дебютира в това амплоа. 

Свързани новини

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

Хубави и лоши новини около Coldplay

05.10.2022

Нова версия на "The Scientist"

31.08.2022

И Мик Джагър купонясва на Coldplay

23.08.2022