"Flowers" е най-успешният сингъл на Майли Сайръс досега

Майли Сайръс запази първото си място в класацията на Billboard за сингли с "Flowers" за поредна седмица.
 
Певицата издаде сингъла на 13 януари - датата на рождения ден на бившия й съпруг Лиъм Хемсуърт. Лириката на парчето е посветена именно на него.
 
Коментарите в социалните мрежи увеличиха интереса към песента, която проправя пътя за осмия студиен албум на Майли Сайръс "Endless Summer Vacation". Издаването му е насрочено за 10 март. 
 
На второ място в американската класация за сингли е "Kill Bill" на Сиза. Той е от албума SOS, който се задържа седма поредна седмица начело на класацията на Billboard за албуми. "Anti-Hero" на Тейлър Суифт запази третото си място.

Пътят на Майли Сайръс към третата седмица под номер 1 в Британската официална красация също е сигурен - в момента "Flowers изпреварва с много най-близкия си конкурент "Escapism" на RAYE. Така сингълът ще стане най-дълго стоялата под номер 1 песен на Майли в чарта на Обединеното кралство.
 
Предишните два топ хита на американската певица "We Can’t Stop" и "Wrecking Ball", и двете издадени през 2013 г., бяха на върха на британската класация за по една седмица. 

Свързани новини

След редица презаписвания, хитът е готов

01.03.2024

"Глобален сингъл" за 2023 г. е ...

28.02.2024

Майли Сайръс готви нещо ново

26.02.2024

Top of the Tops

03.01.2024

Двойна премиера: ето ги новите песни на

25.08.2023