Фронтменът на Coldplay: ''Трафикът в Манила е напълно безумен''

Миналия петък Coldplay свириха пред публика във Филипините, като сред присъстващите на концерта бяха президентът Фердинанд Маркос - младши и съпругата му.

Президентското семейство обаче си навлече сериозно недоволствозаради решението си да отиде на концертас хеликоптер, защото това противоречи на екологичните цели на турнето на групата. В отговор от администрацията на президента обясниха, че причината за това е сигурността на лидера на страната. Според изявлението над 40 000 души са пътували за концерта в Манила, което е създало сериозен трафик, а това пък представлявало потенциална опасност за президента. 

Именно прословутият трафик в Манила се превърна в основна тема на посещението на Coldplay във Филипините, а фронтменът Крис Мартин написа песен за ''безумните'' задръствания.

Той отбеляза проблема със задръстванията, като благодари на посетителите на концерта, че ''минаха през трафика''. ''Видяхме известен трафик, но мисля, че сте номер едно в света'', каза той. На следващата вечер Мартин посвети импровизирана песен на трафика, пеейки: ''Има само едно нещо, което остава. Трафикът тук в Манила е напълно безумен.''

Свързани новини

Coldplay посветиха песен на Тейлър Суифт

22.07.2024

Coldplay изненадаха 100 000 души

02.07.2024

Coldplay - еко шампиони

26.06.2024

Coldplay с нов сингъл

15.06.2024

Coldplay с невиждан екологичен успех

05.06.2024