Фронтменът на Coldplay: ''Трафикът в Манила е напълно безумен''

Миналия петък Coldplay свириха пред публика във Филипините, като сред присъстващите на концерта бяха президентът Фердинанд Маркос - младши и съпругата му.

Президентското семейство обаче си навлече сериозно недоволствозаради решението си да отиде на концертас хеликоптер, защото това противоречи на екологичните цели на турнето на групата. В отговор от администрацията на президента обясниха, че причината за това е сигурността на лидера на страната. Според изявлението над 40 000 души са пътували за концерта в Манила, което е създало сериозен трафик, а това пък представлявало потенциална опасност за президента. 

Именно прословутият трафик в Манила се превърна в основна тема на посещението на Coldplay във Филипините, а фронтменът Крис Мартин написа песен за ''безумните'' задръствания.

Той отбеляза проблема със задръстванията, като благодари на посетителите на концерта, че ''минаха през трафика''. ''Видяхме известен трафик, но мисля, че сте номер едно в света'', каза той. На следващата вечер Мартин посвети импровизирана песен на трафика, пеейки: ''Има само едно нещо, което остава. Трафикът тук в Манила е напълно безумен.''

Свързани новини

Включи се и ти!

07.11.2023

Coldplay и Педро Паскал в SNL

31.01.2023

Хубави и лоши новини около Coldplay

05.10.2022

Нова версия на "The Scientist"

31.08.2022

И Мик Джагър купонясва на Coldplay

23.08.2022