Сандра Бълок с разбито сърце, Блейк Лайвли й отмъкна гаджето

Бързо стават разделите и забивките в Холивуд. Само ден, след като ви съобщихме, че Сандра Бълок и Райън Рейнолдс са планирали тайна сватба, таблоидите съобщиха, че "Клюкарката" Блейк Лайвли вече е в прегръдките на Рейнолдс.

Обявената за "най-красива звезда" се раздели с Леонардо ди Каприо и веднага бе забелязана от папараците в уютната компания на Рейнолдс, в суши бар в Ню Йорк.

"Сандра дълго време се чудеше дали да пренесе приятелството си с с Райън на друго ниво. Той искаше да бъде с нея, искаше да бъде баща на сина й Луис, но нерешителността й го влудяваше. В един момент Райън се отчая, че тя няма да поиска да има връзка с него и точно тогава на хоризонта се появи Блейк Лайвли и му завъртя главата", разказал приятел на Райън Рейнолдс.

Сандра Бълок и Райън Рейнолдс през август на светско събитие

"Иронията в случая е, че Сандра тъкмо беше решила, че Райън е мъжът за нея, когато той й каза за чувствата си към Блейк. Тя беше съкрушена, защото беше отворила сърцето си за първи път, откакто разбра за изневерите на бившия й съпруг, и то отново бе разбито. Райън се чувства ужасно гузен заради това, но няма да жертва връзката си с Блейк заради Сандра - той ми каза, че е бил готов да даде на Бълок всичко, на което е способен, но тя го е отблъснала с пасивността си", заключил приятелят на актьора.