"Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour" излиза на 21.11

На 21 ноември излиза вторият посмъртен албум на Краля на попа с музиката към дългоочаквания спектакъл на "Cirque du Soleil”. Той е озаглавен "Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour” и  ще бъде издаден на пазара както в луксозна версия на двоен компактдиск, така и в стандартна версия от единично CD, съобщиха от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment.

За музиката в "Immortal”, творческият екип начело с утвърдения музикален дизайнер и режисьор Kevin Antunes (Justin Timberlake, Rihanna, Madonna) въвеждат нов подход в обработването и преосмислянето на оригиналните записи на Майкъл Джексън, след разрешение от компанията и наследниците на Краля на поп музиката.

Kevin Antunes коментира, “Музикалното наследство на Майкъл като най-великият изпълнител на нашето време е толкова вдъхновяващо, че е трудно да се опише с думи. Беше ясно от самото начало, че гласът на Майкъл, както и същината на неговата музика, ще бъдат единствената сила, която ще ни води в творческия процес по този проект. Албумът е създаден с огромна любов и уважение към музиката на Майкъл, към неговото семейство и към милионите му почитатели из целия свят."

"Immortal” със сигурност ще докосне и най-страстните фенове на Майкъл, тъй като албумът разкрива музикалното му наследство в преработени версии на някои от най-големите му хитове и новоткрити записи, неиздавани до този момент включително и алтернативна версия на хита “ABC” на Jackson 5 и записи на хор за песента “They Don’t Really Care About Us.”

Северноамериканската част от турнето "Michael Jackson The Immortal World Tour” на Сирк Дьо Солей стартира с премиера на 2 октомври в Монреал и продължава с дълъг престой в Лас Вегас до края на годината. Грандиозният спектакъл, създаден и режисиран от Джейми Кинг -  един от водещите съвременни режисьори е приковаващ вниманието синтез между музиката на Майкъл Джексън с хореографията и креативността на Cirque du Soleil. Спектакълът предлага един уникален поглед към душата, страстта и сърцето на артистичния гений, който завинаги промени поп културата.

Съдържание на "IMMORTAL" :

1. Working Day and Night (Immortal Version)
2. The Immortal Intro (Immortal Version)
3. Childhood (Immortal Version)
4. Wanna Be Startin’ Somethin’ (Immortal Version)
5. Dancing Machine/Blame It On The Boogie (Immortal Version)
6. This Place Hotel/Smooth Criminal/Dangerous (Immortal Version)
7. J5 Medley: I Want You Back/ABC/The Love You Save (Immortal Version)
8. Human Nature/Speechless (Immortal Version)
9. Is It Scary/Thriller/Ghost/Somebody’s Watching Me/Threatened (Immortal Version)
10. You Are Not Alone/I Just Can’t Stop Loving You (Immortal Version)
11. Beat It/Jam/State Of Shock (Immortal Version)
12. Earth Song/Planet Earth (Immortal Version)
13. They Don’t Care About Us (Immortal Version)
14. Immortal Megamix: Can You Feel It/Don’t Stop Til You Get Enough/Billie Jean/Black Or White (Immortal Version)
15. Man In The Mirror (Immortal Version)

 

Свързани новини

Хиляди рози в памет на Майкъл Джаксън

26.06.2012

Чуй неиздавана песен на Майкъл Джаксън

08.06.2012

Издават пак "BAD" на Майкъл Джаксън

23.05.2012

Хакнаха дискографията на МJ от Sony

05.03.2012

Правят топче за рулетка от косата на MJ

14.12.2011