Red Hot Chili Peppers е акцентът в шоуто на MTV EMA

Днес MTV обяви, че легендарната рок група, носител на Grammy – Red Hot Chili Peppers ще бъде една от специалните подправки по време на шоуто за тазгодишните награди MTV EMA в Белфаст.

Това е първото потвърдено участие до момента и MTV съобщава с гаранция, че феновете, публиката и зрителите на Европейските музикални награди по света ще могат да се насладят на незабравимо шоу. С него Red Hot Chili Peppers ще продължат да доказват, че са една от най-великите рок банди на земята.

С чисто нов албум – “I’m With You”, който излезе на 30-ти август и пожъна страхотни успехи, и с европейско турне в негова подкрепа (с начало петък, 7-ми октомври, в Германия), Red Hot Chili Peppers несъмнено показаха, че се завръщат с пълна сила.

Освен че ще разтърсят сцената на Европейските музикални награди на MTV, Red Hot Chili Peppers ще се борят и за награда в категориите Best Live и Best Rock.

Сред останалите номинирани изпълнители тази година са: Linkin Park (Best Rock, Best World Stage), Paramore (Biggest Fans), My Chemical Romance (Best World Stage, Best Alternative), Bruno Mars (Best Song – “Grenade”, Best New, Best Male, Best Push), Wiz Khalifa (Best Push) и Theophilus London (Best Push).

Европейските награди на MTV ще се състоят на 6-ти ноември, неделя, в Белфаст, като всеки може да гласува до 4-ти ноември, след като се регистрира на сайта на ежегодните награди: http://tv.mtvema.com/vote

Свързани новини

RHCP направиха концерта на годината!

02.09.2012

4 дни до шоуто на Red Hot Chili Peppers!

28.08.2012

Red Hot отиват в Зала Арена Армеец

06.07.2012

Red Hot Chili Peppers с чисто ново видео

03.07.2012

R.H.C.P. пускат 18 неиздавани песни

20.06.2012