Red Hot Chili Peppers пускат 18 неиздавани песни

Red Hot Chili Peppers обявиха, че ще разкрият 18 неиздавани по-рано парчета от звукозаписните сесиите на последния си албум "I’m With You". Всяка от песните ще бъде достъпна навсякъде по света както в дигитален  формат, така и на винил.

Песните ще бъдат издадени през идните 6 месеца. Списъкът включва парчетата “Strange Man”, “Long Progression”,“Magpies”, “Victorian Machinery”, “Never Is A Long Time” и “Love Of Your Life”.

Четвъртата, петата и шестата двойка, на които не се съобщават заглавията на песните, ще бъдат издадени съответно на 6 ноември, 4 декември и 18 декември 2012 година. Последните три плочи ще се появят  в началото на 2013 година.

 Всяко от деветте седеминчови издания ще могат да бъдат комбинирани от феновете, като по този начин ще се създаде едно по-голямо произведение.

“Да откриеш песни, които да си подхождат с други, е специална задача, която изисква точните хора… и точните песни”, казва китаристът Джош Клингхофер (Josh Klinghoffer). Някои песни някои звучат по-добре заедно с други, а останалите се нуждаят от повече внимание и допълнителна грижа. Това са именно такива парчета”.

В момента Red Hot Chili Peppers са на световно турне в подкрепа на актуалния си албум “I’m With You” и свирят в напълно разпродадени зали по цял свят. На 1-ви септември ги очакваме и в София, когато култовата банда ще изнесе първото си шоу у нас.

Албумът “I’m With You” на Red Hot Chili Peppers е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
 

Свързани новини

RHCP направиха концерта на годината!

02.09.2012

4 дни до шоуто на Red Hot Chili Peppers!

28.08.2012

Red Hot отиват в Зала Арена Армеец

06.07.2012

Red Hot Chili Peppers с чисто ново видео

03.07.2012

Виж видеото на "Look Around" тук

25.01.2012