Местят концерта на Red Hot Chili Peppers в Зала Арена Армеец

Концертът на Red Hot Chili Peppers ще се състои вместо на стадион Г. Аспарухов в Зала Арена Армеец в София. Датата на събитието остава същата - 1 септември от 20.00 ч., съобщиха от СМЕ.

Ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в залата, ще бъде абсолютно идентично с това на стадион Г. Аспарухов. На терена ще има три зони за правостоящи, а на трибуните четири зони за седящи. Всички правостоящи билети ще са валидни и за "Арена Армеец", без да бъдат преиздавани. Седящите места обаче, се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата. Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена от 9 юли до 1 септември – датата на шоуто.

Причината за преместването на концерта е заради недостатъчните билетни продажби до този момент, два месеца преди събитието, съобщават организаторите. При нормални обстоятелства, в другите европейски страни, билетите обикновено се продават много по-бързо, но случаят в България не е такъв. Публиката тук е свикнала да купува билети в последния момент.

За да се избегне рискът концерта на артист от такъв ранг да не се състои пред пълен стадион, мениджмънта и промоутъра решиха да преместят концерта в зала, дори и това да означава много хора да не успеят да гледат шоуто. Тъй като в момента има много ограничен брой непродадени билети, от СМЕ съветват феновете да побързат със закупуването им.

Свързани новини

RHCP направиха концерта на годината!

02.09.2012

4 дни до шоуто на Red Hot Chili Peppers!

28.08.2012

Red Hot Chili Peppers с чисто ново видео

03.07.2012

R.H.C.P. пускат 18 неиздавани песни

20.06.2012

Виж видеото на "Look Around" тук

25.01.2012