Шаде пя пред 12 000 в зала "Арена Армеец"

Шаде (Sade) остави без дъх 12 000 зрители по време на първия си концерт в България!

Кралицата на соул музиката откри шоуто с един от най-новите си хитове "Soldier of Love", а малко по-късно нарече хилядите меломани в залата "войници на любовта". Певицата представи няколко от новите си композиции, които се откроиха с рок звучене, подпомогнато от уникалните китарни рифове на Стюарт Матюман - китаристът и саксофонистът на сцената, който с изпълненията си на няколко пъти изправи залата на крака. 

Все пак всички очакваха легендарните хитове "Your Love Is King", "Smooth Operator", "Jezebel", "The Sweetest Taboo" и "Is It A Crime"  и ги получиха. Шаде, заедно с осемте си музиканти направиха двучасовото шоу наистина незабравимо!

Сценичната хореография, дело на режисьорката Софи Мюлер, потопи и визуално присъстващите в прекрасната музика на соул богинята, която смени няколко тоалета по време на своя концерт. Цветни драперии, кратък филм промотиращ най-популярния хит на певицата "Smooth Operator", прожекции на бели платна обграждащи сцената, в които се смениха всички сезони, огън и лед, небе, море, безкраен път и високи небостъргачи - всичко това заедно с уникалния глас на Шаде изпрати всеки един от публиката на собствено пътешествие в мечтите и чувствата!

За край Шаде остави прекрасната си песен "By Your Side", при което дъжд от конфети се посипа над предните редове от огромната зала. След това представи един по един членовете на своя бенд, като по изключително приятелски и шеговит начин им благодари за подкрепата им през годините. След няколкоминутни аплаузи Шаде излезе на бис, облечена с ярко червена рокля, с която грейна като роза на черно-бялата сцена, извиси се на огромна височина над публиката на специална платформа и изпя класиката си "Cherish The Day". Да, ние обикнахме деня, в който докоснахме уникалната музика на Шаде. 

Свързани новини

Шаде се завръща с нова музика

11.10.2022

Sade с луксозна винил колекция

23.10.2020

Sade с нова песен - "The Big Unknown"

13.11.2018

Sade - "Flower of the Universe"

08.03.2018

Шаде пуска концертен албум на 21 май

02.04.2012