Отпадна делото за бащинство на Джъстин Бийбър

Жената, която заведе дело за бащинство срещу 17-годишния Джъстин Бийбър (Justin Bieber), е оттеглила иска си, информира Контактмюзик.

20-годишната Марая Йейтър твърдеше, че идолът на тийнейджърите е баща на 4-месечния й син. Йейтър настояваше, че е забременяла от изпълнителя на хита "Baby", след като двамата правили секс след един от концертите на Бийбър в Лос Анджелис през октомври 2010-а.

Адвокатите на Йейтър се отказаха да я представляват, след като защитникът на Джъстин Бийбър – Хауърд Вайцман, заплаши, че ще съди Марая и адвокатите й за фалшиви обвинения.

Самият Бийбър коментира обвиненията така: "Всичко това е в ръцете на екипа ми от юристи. Но ако искат от мен да си направя тест за бащинство, ще го направя.” На въпрос какво би казал на Марая, ако имаше възможността да се срещне с нея, Бийбър отговаря: "Нищо. Не бих си губил времето. Предполагам, че тя направи това, за да привлече внимание към себе си, но мен не ме интересува. Тези хора не заслужават нито да мисля за тях, нито да им отделям от времето си."
 

Свързани новини

Тейлър Суифт, Бийбър и Риана в Гинес

09.09.2013

Бийбър изказа съболезнования на ...

03.01.2013

Папарак загина заради Бийбър

02.01.2013

Килъри преследвали Джъстин Бийбър

13.12.2012

Барбара Палвин отрече връзка с Бийбър

14.11.2012