Пет причини Райън Гослинг да е на върха на класацията "Най-секси мъже на планетата"

Очаква се списание "People" да обяви класацията си "Най-секси мъже на планетата” за 2011г.

Всички знаем, че Брад Пит, Джордж Клуни или Хавиер Бардем ще попаднат в нея, но има един млад и обещаващ актьор, който определено заслужава първото място тази годината. Той се казва Райън Гослинг (Ryan Gosling) и е секси, талантлив и млад. А по-критичните добавят: и висок! 

Ето пет причини, заради които смятаме, че Райън Гослинг е най-секси мъжът на 2011г.

1. Той има божественно тяло – Ако не сте гледали последните му филми "Оглупели от любов”(Crazy, Stupid, Love) или "Живот на скорост” ( Drive) въобще не знаете за какво говорим. Мъжът разполага със супер красиво, мускулесто, но хармонично тяло. С две думи: висок и с плочки.

2. Той е чаровен – Това е комплимент направен от самия Джордж Клуни, който похвали Райън Гослинг, че костюмите му стоят по-добре от на самия него. Тук добавяме и признание на Гослинг в интервю, че обича кучето си. Какво по-чаровно от красив мъж разхождащ куче в парка!

Райън Гослинг и Джордж Клуни представят дългоочакваното заглавие "Мартенските Иди" (The Ides Of March)

3.Той е талантлив – Гослинг още не е печелил Оскар, но по това си прилича с Джони Деп, който също няма статуетка на шкафчето си. Безспорен факт е обаче, че и двамата са много талантливи актьори. Със сигурност емоционалната му роля в "Тетрадката” (The Notebook) е предизвикала сълзи в очите на повечето дами пред екрана, показа че е мачо в "Оглупели от любов”, а освен това демонстрира екшън способностите си в "Живот на скорост” без да загуби и милиграм от чара си.

4. Той е лошо момче – Съгласете се, че няма как един мъж да е на върха на подобна класация, ако е мил и добър хубавец. Причината да наречем Гослинг "лошо момче” е фактът, че преди време актьорът беше въвлечен в уличен бой насред Манхатън. След това Райън скромно коментира пред медиите, че не се чувства герой, без да разкрива повече подробности за случката. Имаме право да помечтаем, че е било заради жена.

5. Той е млад – Списание "People” често слага на първото място в класацията си мъже на 40+ - Джони Деп, Брад Пит и др. Миналата година за най-секси мъж на планетата бе обявен Райън Рейнолдс, който бе на 35г. Колегата му Райън Гослинг е на 31г., така че това определено е подходящата посока.
 

Свързани новини

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024

Пътят надолу е дълъг

25.04.2024

Рекорд след рекорд

25.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024