Биографията на Фреди Меркюри излeзе на български

Биографията на Фреди Меркюри излиза на българския книжен пазар от днес, съобщиха от "Сиела". Книгата на Лора Джаксън се появява у нас в навечерието на годишнината от кончина на звездата.

Във "Фреди Меркюри: Биография", превърнала се в бестселър, авторката Лора Джаксън разкрива истината за култовия ексцентрик и показва същността на певеца. Включени са ексклузивни интервюта с някои от най-близките му приятели до трагичната му смърт, с първите членове на бандата Queen, които допринасят за биографията на една от най-великите легенди в света на рока.

Лора Джаксън превръща в бестселъри биографиите на световни рок легенди и звезди от света на киното. В продължение на двайсет години тя проследява живота на звездите, като черпи информация от най-близките им хора, и успява да създаде изненадващо точни и изключително прецизни биографии.

Само след седмица се навършват 20 години от смъртта на талантливия рок певец - припомняме ви, че Фреди Меркюри почина от пневмония и усложнения, предизвикани от СПИН на 24 ноември 1991 г. на 45 години в Лондон.
 

Свързани новини

Изненада!

01.12.2023

Queen са по-заредени от всякога

30.03.2023

Легендата от Queen стана рицар

15.03.2023

Нова песен с гласа на Фреди Меркюри

14.10.2022

Албум на Queen направи рекорд

20.07.2022