Най-сексапилният мъж за 2011г. е Брадли Купър

Брадли Купър (Bradley Cooper) е най-сексапилният жив мъж за 2011 година, отсъди списание "People".

"Мисля, че е много готино, че мъж, който не прилича на модел, може да си спечели тази титла”, коментира "най-сексапилният”. "Смятам, че изглеждам прилично. Понякога мога да изглеждам страхотно, а друг път ужасяващо", допълва за себе си звездата от "Последният ергенски запой”.

Въпреки че в Радио FM+ кандидатурата на актьора Райън Гослинг срещаше много повече подкрепа, нещата не са съвсем зле, защото най-сексапилният мъж на 2011г. определя себе си като "необвързан 36-годишен мъж”, а пък 31-годишният Гослинг, който ходи с колежката си Ева Мендес, все пак заема достойното второ място.

Напоследък се появиха доста спекулации , че Брадли Купър упорито преследва певицата Дженифър Лопес. "Ако си необвързан мъж и работиш в този бизнес, те провъзгласяват за играч. Но аз не мисля, че съм такъв”, казва пред списанието Купър.

Сред най-сексапилните живи мъже "People” нарежда: Райън Гослинг, Лиан Хемсуърт, Джъстин Теру, Крис Еванс и др.

Специалният брой на списанието посветен на "Най-сексапилният жив мъж” излиза всяка година от 1985-а насам. Заглавието на регулярния брой се появило случайно по време на планьорка, на която в редакцията обсъждали материал за Мел Гибсън. Тогава една от редакторите възкликнала: "О, Боже мой, той е най-сексапилният жив мъж!" И така досега... Мел Гибсън спечелил през 1985 г., а оттогава до днес красавците на Холивуд се изреждат да печелят титлата, като Ричард Гиър, Джони Деп, Джордж Клуни и Брад Пит са били "коронясвани" по два пъти. Миналата година най-сексапилният жив мъж беше Райън Рейнълдс.


 

Свързани новини

Раздадоха People’s Choice Awards 2016

07.01.2016

Дай вота си за People's Choice Awards

16.11.2012

Чанинг Тейтъм е "Най-сексапилният мъж"

15.11.2012

Тази вечер е шоуто на Voca People

04.05.2012

Седмица до шоуто на Voca People в София

24.04.2012