Бионсе издава концертно DVD

В края на август Бионсе (Beyonce) изнасе четири поредни концерта в прочутата бална зала "Роузленд" и само по 3500 щастливци на вечер имаха уникалния шанс да са там.

Билетите за "тайните" концерти се продаваха в рамките на рекордните 22 секунди!  "New York Times" определи концертите като "потресаващо енергични и завладяващи" и "много музикантски и наелектризиращи."

Шоуто "4 Intimate Nights With Beyoncé” (Четири лични вечери с Бионсе) в Розуленд е изключителен момент в кариерата на звездата. Това е единственото концертно представяне на всички песни от последния й албум "4" и то пред ограничен брой публика. Бионсе е на сцената с нейната дамска формация, струнна секция, а музикалните изпълнения са прекъсвани от личните откровения на певицата към публиката за творческите й търсения, докато е записвала албума, спомени от годините преди "Destiny’s Child" и времената, когато е част от групата.

От днес, всички фенове на ар енд би кралицата, които са мечтали да бъдат на тези концерти, ще могат вече да се потопят в енергията и магията на Бионсе чрез "Live At Roseland [Еlements Of 4]".

DVD форматът е в две версии: стандартна с пълния концерт от Роузленд (26 песни) и двойно делукс издание в лимитиран тираж. Двойното издание съдържа бонус кадри "зад сцената", 20 страници книжка и специална видео антология, включваща седем видеоклипа от албума "4". В документалния филм, включен в двойното DVD почитателите на Бионсе ще видят неиздавани досега кадри на певицата, както и различни моменти от нейния професионален и личен живот.

Спектакълът "Live At Roseland" е под режисурата на Бионсé, Ед Бърк и Антъни Грийн, продуциран от Бионсе за "Parkwood Entertainment" в сътрудничество с Columbia Records.

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022