U2 подаряват трабант за най-добър редизайн на обложката на Achtung Baby

Фотографи, художници и дизайнери от цял свят могат да се включат със свои идеи в конкурс за обновяването на обложката на албума Adhtung Baby на световноизвестните родакджии U2, съобщи "Юнивърсъл Мюзик България".

Обложката ще послужи за третото поред преиздаване на творбата. Две десетилетия след излизането на Achtung Baby U2 се разравят дълбоко в архивите си, за да изнамерят свои неиздадени парчета, редки колаборации, загубени ремикси и култови B-страни, уточняват издателите им. Новата версия на албума включва нечувани до момента записи от Берлин и Дъблин, нови дебютни материали от изпълнения на живо, неиздавани комерсиално видеа, както и клубни хитове и записи от специални изяви.

Петнадесет творби от всички предложени ще бъдат избрани от официалния дизайнер на U2 Shaughn McGrath и фотографа им Anton Corbijn, за да бъде създаден отново известния колаж на Achtung Baby.

Произведението ще бъде публикувано в официалния сайт на бандата http://www.U2.com. Победителят ще бъде награден с трабант, но не какъв да е, уточняват от екипа на U2. Автомобилът ще бъде с уникален Achtung Baby дизайн. Но това не е всичко, като допълнителни подаръци ще му бъдат дадени копие от финалния колаж, луксозен бокс сет със записа, както и дигитална камера Nikon. За повече информация, посетете: http://www.talenthouse.com., предаде dnevnik.bg.

Свързани новини

U2 стартират резиденцията си в Лас Вегас

02.10.2023

U2 представиха новия си албум

20.03.2023

U2 с нова версия на класика

08.03.2023

Нова версия на класиката

16.02.2023

U2 обяви шоу в Лас Вегас

13.02.2023