Здравословното състояние на Джордж Майкъл се подобрява

Здравословното състояние на британския певец Джордж Майкъл се подобрява, съобщиха лекуващите му лекари във Виена. Той беше приет в болница миналата седмица заради остра пневмония.

Заради заболяването 48-годишният певец трябваше да отмени оставащите концерти от европейското си турне. "Щастливи сме да съобщим, че състоянието на г-н Майкъл се подобрява стабилно с впечатляващо отслабване на симптомите на пневмония и следва стабилен ритъм на подобрение, както се надявахме. Както съобщихме преди това, пълната почивка и спокойствието са задължителни", съобщиха професорите Готфрид Локър и Кристоф Зелински.

Освен това лекарите отговориха на слуховете, разпространени от британските таблоиди, че Майкъл страда от допълнителни, потенциално сериозни усложнения и получава по-специално лечение. "Няма никакви други здравословни проблеми освен разстройството, причинено от пневмонията и не са взети допълнителни мерки. Майкъл получава абсолютно същото лечение, каквото всеки обикновен пациент в Австрия би получил в болницата с подобно заболяване", допълниха лекарите. /БГНЕС

Свързани новини

Джордж Майкъл отлага турне в Австралия

01.10.2012

Джордж Майкъл ще пее на Олимпиадата

09.08.2012

Wham! се събира за юбилеен концерт

21.06.2012

Джордж Майкъл ще кара Коледа в болница

07.12.2011

Гласът на Джордж Майкъл може е увреден?

30.11.2011