Джордж Майкъл ще прекара Коледа в болницата

Британският певец Джордж Майкъл (George Michael) ще прекара Коледа в болницата.

Певецът беше приет в болница във Виена заради пневмония и макар за две седмици състоянието му да се е подобрило, той вероятно ще остане под лекарско наблюдение по време на празниците. Припомням ви, през 2008г. старшният слух, че звездата е болен от СПИН бе потвърден.

"Джордж се оправя, но изглежда, че ще празнува Коледа в болницата. Всеки ден съм до леглото му", съобщи приятелят на звездата Фади Фаваз. Майкъл отмени 14-те си оставащи концерта от турнето си "Symphonica Tour" заради заболяването си в края на ноември. Лекарите се страхуват, че гласът му може да бъде увреден завинаги от болестта.

"В най-лошия случай фактът, че е поставен на апарат за изкуствена белодробна вентилация може, да увреди гласните му струни. Ще се нуждае от месеци почивка. Зависи колко време ще прекара на този апарат, но в най-лошия случай заболяването може сериозно да засегне певческите му способности. Натискът е много близо до гласните му струни и може да ги засегне", съобщи специалистът по уши, нос, гърло Герит Волт.

Бащата и двете сестри на Джордж Майкъл заминали за Виена, за да го подкрепят. "Цялото му семейство е с него. Те са много близки, Джордж е много щастлив човек в това отношение", разкри негов приятел. /БГНЕС

Свързани новини

Джордж Майкъл отлага турне в Австралия

01.10.2012

Джордж Майкъл ще пее на Олимпиадата

09.08.2012

Wham! се събира за юбилеен концерт

21.06.2012

Джордж Майкъл оздравява бързо

30.11.2011

Гласът на Джордж Майкъл може е увреден?

30.11.2011