Джордж Майкъл пак със здравословни проблеми, отлага турне

Джордж Майкъл ще лекува крайната си тревожност. Британският певец беше принуден да отложи концертите си в Австралия през ноември, част от световното си турне "Симфоника", тъй като решил да потърси професионална помощ за "голямата си тревожност" след травматичната си битка с пневмонията в края на миналата година.

49-годишната звезда обяви плановете си да се подложи на лечение вчера, след като изнесе концерт в събота в лондонската зала Роял Албърт Хол. "Днес обявих, че отменям концертите в Австралия, което разкъсва сърцето ми. Всичко, което мога да кажа като обяснение на този етап е, че от заболяването миналата година опитвах напразно да се справя с травмата, която лекарите, спасили живота ми, ме предупредиха, че ще преживея", разкри изпълнителят в специално съобщение.

"Те препоръчаха пълна почивка и посттравматични консултации, които се предлагат в случаи като моя. Опасявам се, че погрешно смятах, че правенето на музика и изпълненията пред публика, доставящи ми такава радост, биха били достатъчна терапия сами по себе си. За съжаление сериозно подцених колко трудна ще бъде тази година...Погрешно смятах, че мога да се справя с голямата тревожност, която ме преследва, откакто напуснах Австрия миналия декември", допълни певецът.

Майкъл поднови турнето си "Симфоника" едва по-рано този месец във Виена, където беше приет в болница заради заболяването си миналия ноември. Той подари 1000 билета на лекарите и медицинските сестри, които го лекуваха. /БГНЕС

Свързани новини

Джордж Майкъл ще пее на Олимпиадата

09.08.2012

Wham! се събира за юбилеен концерт

21.06.2012

Джордж Майкъл ще кара Коледа в болница

07.12.2011

Джордж Майкъл оздравява бързо

30.11.2011

Гласът на Джордж Майкъл може е увреден?

30.11.2011