Джордж Майкъл се завръща на закриването на Олимпиадата

Джордж Майкъл ще пее на церемонията по закриването на летните олимпийски игри в Лондон. С участието си певецът ще отбележи завръщането си на музикалната сцена, след като в края на миналата година беше тежко болен.

Слуховете за участието на Майкъл в шоуто витаят из медийното пространство от няколко седмици. Сега изпълнителят е използвал страницата си в Туитър, за да потвърди официално новината.

"Привет на всички. Репетирам като луд за церемонията по закриването на олимпийските игри. Малко съм изнервен, защото не съм пял близо година, но репетициите вървят добре", пише Джордж Майкъл.

Това ще бъде първото участие на живо на певеца, след като в края на миналата година той бе приет в болница с животозастрашаваща пневмония. Заболяването принуди Майкъл да отмени поредица от концерти, припомня изданието.

Очаква се за церемонията по закриването на летните олимпийски игри в Лондон да се съберат и Спайс гърлс. Петте дами ще пеят за първи път заедно от 2007 г.

Очаква се певецът Гари Барлоу да реши дали ще има достатъчно сили да пее на шоуто, след загубата на четвъртото му дете - дъщеричка на име Попи, която се появи на бял свят мъртва.

Свързани новини

Джордж Майкъл отлага турне в Австралия

01.10.2012

Wham! се събира за юбилеен концерт

21.06.2012

Джордж Майкъл ще кара Коледа в болница

07.12.2011

Джордж Майкъл оздравява бързо

30.11.2011

Гласът на Джордж Майкъл може е увреден?

30.11.2011