Посмъртният албум на Ейми Уайнхаус е на пазара

Новият албум на известната британска певица Ейми Уайнхаус "Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures" вече официално се предлага в британските магазини. Той излиза няколко месеца след смъртта на изпълнителката, предаде БТА.

В третият албум на певицата "Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures" са включени 12 композиции, които звучат за пръв пт. Бащата на певицата Мич Уайнхаус е слушал записите преди излизането на албума заедно с продуцентите Марк Ронсън и Салаам Реми Гибс. "Трябваше да се убедим, че всичко е наред. Наложи ни се да го направим, макар да ни бе много тежко" - признава Мич Уайнхаус.

Той споделя, че всички в семейството са били поразени от това колко прекрасен е третият албум на вече покойната Уайнхаус. Признава също, че се е просълзил, когато е слушал албума, и че до този момент не е осъзнавал истинския гений на дъщеря си.

Броени часове след появата на третия албум на Ейми Уайнхаус "Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures" оглави чарта iTunes - световноизвестния интернет сървис за сваляне на музика. Специалистите очакват, че плочата на певицата ще оглави тази седмица британския чарт.

Насладете се на едно от брилянтните изпълнения на "Love Is A Loosing Game" на покойната Ейми.

Свързани новини

Вдигат паметник на Ейми Уайнхаус

23.11.2012

Бившият мъж на Ейми Уайнхаус е в кома

09.08.2012

Гага може да играе Уайнхаус срещу 10 млн

26.07.2012

Година от смъртта на Ейми Уайнхаус

23.07.2012

Издават два албума на Ейми Уайнхаус

06.07.2012