Jay-Z съобщи с песен, че преди раждането Бионсе е имала тежък спонтанен аборт

Рапърът Джей Зи (Jay-Z) издаде чисто нова песен, с която отпразнува появата на своята дъщеря от певицата Бионсе. От текста на песента "Glory"става ясно, че двойката от години се е опитвала да има дете, предаде "Ройтерс".

Песента се появи за първи път в социалния уебсайт на Джей Зи LifeandTimes.com след раждането в събота в Ню Йорк на първото дете на Бионсе. Момиченцето се казва Блу Айви Картър.

"Последния път спонтанният аборт бе толкова трагичен, страхувахме се, че си изчезнала", казва 42-годишният рапър в песента. В текста той споменава още "фалшиви аларми и фалшиви стартове... цялата болка на последния път, молихме се силно, че това ще е последният път."

В рими Джей Зи продължава: "Имам най-удивителното усещане, думите не могат да го опишат, наистина... Скъпа, ще нарисувам небето в синьо, ти си моето най-велико творение", цитира dnevnik.bg.

30-годишната Бионсе и Джей Зи сключиха брак през 2008 г. През изминалите години на няколко пъти се появяваха слухове, че изпълнителката е бременна, но за първи път в тази песен Джей Зи обявява публично, че съпругата му е преживяла спонтанен аборт.

В официално си изявление, публикувано в понеделник, двойката обяви, че Блу Айви е била родена в събота, 7 януари.

"Раждането й бе емционално и изключително спокойно - ние сме в рая. Тя бе родена естествено с тегло 3,175 кг. и това бе най-доброто преживяване в живота и на двама ни", се казва в съобщението, подписано от двамата.

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022