Веселина Попова - Деси от "Столичани в повече" пуска клип

Новата звезда на музикалната БГ сцена Веселина Попова представя първия си сингъл "Винаги мога".

Певицата навлезе в медийното пространство с участието си в “Music Idol 3”, след което беше вокалистка в шоуто на "Иван и Андрей”. Напоследък българската публика е свикнала да я гледа в ролята на Деси от "Столичани в повече”, но Веси държи преди всичко на музикалната си кариера. "Винаги мога” е първият й самостоятелен сингъл. Музиката е написана от Владимир Ампов – Графа, а текстът е дело на Любо Киров - бившият вокалист на група "Те”.

Видеоклипът все още не е показван пред публика и ще изненада музикалните фенове с модерната си "ърбън" визия. Снимките са правени в Косово, където авторите на видеото са се постарали да намерят възможно най-мрачни и запуснати локации. Песента разказва за силната жена, която "винаги може”!  Както зрителите сами ще се убедят, резултатът е изключително динамичен и секси. Видеото показва певицата в компанията на красиви и оскъдно облечени танцьори, а обект на страстта й е моделът Александър Беседин, който е партньор на Веси и в реалния живот.

Промоцията на клипа на "Винаги мога” ще се състои на 1 февруари в столичен клуб, а засега ви предлагаме тийзър на горещото видео.

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013