GUNS N’ ROSES e официално потвърден хедлайнер на Sofia Rocks 2012

На 8 юли (неделя) Axl Rose и компания ще се качат на сцената на Стадион Българска Армия за своя първи концерт в България като един от хедлайнерите на Sofia Rocks 2012.

По покана на Болкън Ентъртейнмънт, Guns N’ Roses ще зарадват хилядите свои почитатели у нас в рамките на двудневния фестивал, чийто афиш ще включва още обичани от рок феновете имена, които не са имали концерт в България досега.

"От няколко години се опитваме да доведем тази наистина любима на феновете, култова група в България. Изключително съм щастлив, че точно тази година можем да обявим Guns N’ Roses за хедлайнър на третото издание на фестивала Sofia Rocks. Убеден съм че всички рок фенове също с нетърпение са чакали да видят Axl Rose на българска сцена. Мога да ви кажа, че за самия него това е много вълнуващо събитие и имам уверението на неговия мениджмънт, че Axl е впечатлен от възможността да се срещне с българската рок публика, за която вече е чувал легенди.” споделя David Lieberberg – Мениджър Артисти и Репертоар на Болкън Ентъртейнмънт.    

Sofia Rocks се превърна в един истински значим и мащабен рок фестивал в България и амбицията е всяка година да има изключително интересна и силна програма. Вече трето поредно издание фестивалът се очертава като едно от най-посещаваните музикални събития у нас. За да се запази тази тенденция в момента текат финални преговори с още няколко много сериозни групи, които да се присъединят към Sofia Rocks 2012, сподели Петър Петров – Генерален Мениджър на Болкън Ентъртейнмънт.   

В много кратки срокове ще бъдат обявени и конкретните имена и феновете ще бъдат повече от доволни, обещава Петров.

Настоящият състав на групата включва - Axl Rose – емблематичният вокал на Guns N’Roses, който застава и зад пианото, Dj Ashba – атрактивният и много талантлив китарист, Tommy Stinson – бас китара и беквокал, Dizzy Reed – кийборд, пиано, синтезатор и беквокал, Ron “Bumblefoot” Thal – китара, Chris Pitman – кийборд и беквокал, Richard Fortus – китара, Frank Ferrer – барабани и перкусии.

Свързани новини

Слаш разтърсвa София

04.02.2013

Няма да видим и Иги Поп в София

08.07.2012

Guns N’ Roses вече са в София!

08.07.2012

Пускат се неделни билети за Sofia Rocks

06.07.2012

Бонус "приятел" на Sofia Rocks

03.07.2012