В белите дробове на Уитни е открита вода

Съдебните лекари завършиха аутопсията на Уитни Хюстън (Whitney Houston) и потвърдиха, че певицата е била намерена във ваната на хотелската си стая.

При аутопсията в белите й дробове е открита вода. Този факт подкрепя версията, че изпълнителката се е удавила след като е заспала или е изгубила съзнание във ваната. В случаите, когато човек е потопен във вода след смъртта, в белите дробове не постъпва вода, съобщиха източници в местната полиция, цитирани от ИТАР-ТАСС.

Патоанатомите, провеждащи аутопсията, в момента определят точния обем на водата в белите дробове на певицата. Този показател може да се окаже решаващ при разкриването на точната причина за нейната смърт. В същото време следователите засега не се наемат да дават окончателно заключение.

48-годишната певица, чийто живот премина от върха на славата до дъното в личния живот белязан от наркотици и домашно насилие, бе открита мъртва в хотелската си стая в "Бевърли Хилтън" събота през нощта.

Същевременно единствената дъщеря на Уитни и  Боби Браун - Кристина, беше изписана от болница след като беше приета след нервен срив. Според Ройтерс тя не била допусната от полицията, за да види мъртвата си майка в хотелската й стая и изпаднала в шок.

Свързани новини

Уитни Хюстън продължава да твори история

07.02.2013

Издават последната песен на Уитни Хюстън

22.05.2012

Закриха делото на Уитни Хюстън

12.04.2012

Уитни Хюстън се е "сварила жива"!

10.04.2012

Уитни е жертва на смъртоносен коктейл

05.04.2012