Боби Кристина тръгва по стъпките на Уитни Хюстън

Дъщерята на Уитни Хюстън (Whitney Houston) заяви, че планира да последва стъпките на своята майка в шоубизнеса.  Боби Кристина (Bobbi Kristina Brown),  дъщеря на певицата от брака й с Боби Браун, сподели, че все още чувства нейното присъствие.

"Чувствам я как преминава през мен през цялото време...Все още мога да се смея и да говоря с нея", каза тя в първото си интервю, дадено на Опра Уинфри. Боби Кристина вярва, че духът на майка й е в къщата в Атланта, където момичето е приютено от леля си и чичо си. Попитана дали ще последва майка си в шоубизнеса, тийнейджърката отговаря: "Трябва да продължа наследството...", имайки предвид пеене, актьорска игра и танцуване. "Това е огромно натоварване, но тя ме подготви за него", каза Боби Кристина.

Уитни Хюстън беше открита мъртва на 11 февруари в хотел в Бевърли Хилс. Тя ни напусна на 48-годишна възраст. Миналата седмица беше огласено завещанието на звездата. Тя определя като своя еднолична наследница дъщеря си Боби Кристина, която е на 19 години. Съгласно волята на Хюстън, дъщеря й получава всичките й пари и движимо и недвижимо имущество, включително мебели, лични вещи, бижута и автомобили. Финансовите средства обаче ще бъдат внесени в специален фонд, достъп до който Боби Кристина ще получи когато навърши 21 години.
 

Свързани новини

Уитни Хюстън продължава да твори история

07.02.2013

Издават последната песен на Уитни Хюстън

22.05.2012

Закриха делото на Уитни Хюстън

12.04.2012

Уитни Хюстън се е "сварила жива"!

10.04.2012

Уитни е жертва на смъртоносен коктейл

05.04.2012