Откриха мъжът, който разби сърцето на Адел

"Да живее разследващата журналистика", възкликна известен таблоид, след като британското сп. "Хийт" съобщи, че е открило бившeто гадже на Адел, който вдъхнови певицата за едно от най-продаваните парчета за всички времена – "Someone Like You".

Загадъчният сърцеразбивач в крайна сметка е 31-годишният Алекс Стърок. Фотографът и звездата били заедно близо година (от 2008 до 2009 г.), но връзката им била кратка, напрегната и насилствена, съобщи близък до бившата двойка. Източникът освен това отбеляза, че в уебсайта на Стърок могат да се открият редица спонтанни снимки на Адел, които доказват твърденията му.

"Те имат общи приятели. Искрата пламна почти незабавно. Той я снима няколко пъти и това беше всичко. Прекарваха почти цялото си свободно време заедно. А когато бяха далеч един от друг, си звъняха постоянно", обясни източникът.

Въпреки че официалната причина за раздялата им остава неясна, техният близък разкри, че Алекс отказвал да я признае за свое гадже, макар че живеели заедно в западен Лондон. Вследствие на това сърцето на Адел било разбито и тя започнала да излива чувствата си, като композира балади. /БГНЕС

Свързани новини

И това не е най-лошото

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

Адел се завръща във Великобритания

03.02.2022

Тревожните слухове зачестиха

01.02.2022