Димитър Митовски работи не над един, а над два нови сериала

Продуцентите на "Стъклен дом" и "Под прикритие" Димитър Митовски и Димитър Гочев, гостуваха в сутрешния блок на bTV, където обявиха, че скоро започват работа по две изцяло нови телевизионни продукции. По думите им, през есента ще предложат нещо, което българската публика до момента не е виждала!

"Да, говорим за нови сериали, които ще са насочени към младата аудитория. Единият ще бъде с елемент на мистерия, който ще внася напрежение и интрига, типичен драматичен продукт. Другият обаче ще е нещо, което досега не е правено в България. Смятам, че ще е адски изненадващ за широката публика", коментира Димитър Митовски.

Продуцентите съобщиха, че искат да работят отново с актьорите на "Стъклен дом", като планират да привлекат голяма част от звездите в предстоящите си проекти. Причината естествено е, че те вече са много популярни, но също така са добре подготвени за условията на заснемането на телевизионен сериал. На снимката са младите актьори Луиза Григорова и Явор Бахаров, за които любовта продължава и след "Стъклен дом".

Свързани новини

"Шестият ден"

15.01.2013

Гърдев е с 5 номинации за наградите Икар

11.01.2013

Любен Дилов-син се сгоди

03.01.2013

Стотици изпратиха Георги Калоянчев

21.12.2012

Влади Ампов - Графа представи албума си

18.12.2012