Лени Кравиц ще взриви зала Арена Армеец на 30 септември!

Лени Кравиц (Lenny Kravitz) пристига отново в България по повод представянето на деветия си албум BLACK AND WHITE AMERICA. Концертът му у нас ще бъде на 30 септември в зала Арена Армеец и е част от световното турне на звездата, съобщават от Болкан Ентъртейнмънт.

 "Да свирим някои от новите песни на живо ще бъде истинско вдъхновение за мен”, споделя Лени. "Имам уникална банда от музиканти, с пълна брас секция и много певци. Няма да се шегуваме, когато се качим на сцената в София”, твърди чаровният изпълнител с шеговита усмивка.

Дългоочакваният албум се появява след 3-годишно затишие и представлява балансирана комбинация от рок и фънк, джаз и блус, придружена от емблематичните за изпълнителя китарни рифове. За създаването на тези 12 парчета, Lenny търси вдъхновение, връщайки се към корените си – Бахамските острови, които са родното място на майка му. Toй казва, че именно средата, която го заобикаля, допринася много за творческия процес. Друга част от записите, изпълнителят прави в Париж. 

Според Лени Кравиц това е най-значимият и най-разнообразният албум в досегашната му кариера. Траковете, които се открояват са "Push," "Super Love," и "Come On Get It.”, но като цяло парчето, чието име носи албума печели най-голямо внимание. Някои от парчетата са с ретро звучене от 70-те и както Kravitz споделя, са вдъхновени от творчеството на музикални гиганти като Earth, Wind and Fire, Quincy Jones, the Brothers Johnson.

Билетите влизат в продажба на 14 май 2012 г. в 9:00 часа в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили, Техномаркет и магазини На Тъмно. Цените са от 60 до 110 лева.

Свързани новини

Връщат парите за Лени Кравиц от 30.09

23.08.2012

Лени Кравиц се завръща с нов албум

22.08.2011