Cypress Hill обещаха да се върнат отново. Виж третия ден Elevation в снимки

Рап триото от Лос Анджелис Cypress Hill закри Elevation Music Festival с гръм и трясък, предаде БГНЕС.

Момчетата стъпиха за първи път на българска сцена, на която показаха защо ги наричат легенди в музиката. Бандата е известна с "патента", който използва - неповторимата смесица от хип-хоп и рок. След девет албума и повече от 20 милиона продадени копия в цял свят, най-накрая музикантите излязоха в пълен състав и на наша почва.

Групата чакаше най-дълго качването си на сцената, защото е в София още от петък, но имаше честта на затвори вратите на тазгодишния Elevation. Чакането и на зрителите, обаче, си заслужаваше и това пролича веднага щом момчетата превзеха сцената.

Публиката "подивя" при вида на B-Real, Sen Dog и DJ Muggs пред очите си. Емоцията преля чашата, когато на сцената до тях излезе и разтапящата Erykah Badu - на снимката.

"Очаквай неочакваното"- това правило важи с пълна сила за американското трио, което се отличава с погледа си към реалността на живота в гетото. С малко испанска реч, латино ритъм, примесен с тежък рок, групата разби всякакви граници, с които хората бяха дошли на фестивала. Истински вулгарни песни, агресивен хард-рок и марихуана, която пушеха на сцената, Cypress Hill изнесоха най-невероятното сценично шоу през този уикенд.

А на финала рапърите обещаха да се върнат в България отново...

Свързани новини

Elevation прескача директно в 2014

20.05.2013

Звездите от Elevation ще хапват без месо

13.06.2012

Миленита на Elevation 2012

16.05.2012

Sеan Paul на Elevation 2012

15.05.2012

И Cypress Hill на Elevation 2012!

15.05.2012